Nominering til Årets SMV 2022

Del siden:

Som formand for Torben Clausen A/S er Jytte nomineret til Årets SMV-formand 2022.

Vi er meget stolte af, at Jytte er nomineret til Årets SMV-formand 2022.

Læs mere om SMV her »

Jytte udtaler:
Bestyrelsesarbejde er noget af det, som jeg virkelig brænder for. Og at få lov til at være formand for Torben Clausen A/S, og være med til at udvikle virksomheden sammen med et fantastisk bestyrelsesteam, er så spændende.
 
Da jeg blev interviewet i forbindelse med nomineringen, blev jeg bl.a. spurgt om, hvad jeg gør som formand, som skaber værdi for Torben Clausen A/S?
 
Her er det vigtigt for mig at understrege, at det som virkelig er kriteriet bag succesen er, at hele bestyrelsen sammen med ejeren er et stærkt team, som har et fælles mål.
 
Jeg mener, at som formand kan jeg lede bestyrelsen og fremme dialogerne, men det er bestyrelsessammensætningen og de kompetencer, der er i bestyrelsen, som er med til at skabe succesen i virksomheden. Det vil efter min mening aldrig være en enkelt persons indsats.
 
Jeg arbejder i dag i forskellige bestyrelser i både SMV’er, andelsselskaber og frivillige bestyrelser, og min erfaring er, at noget af det, som er med til at skabe et godt bestyrelsesarbejde, er følgende:
 
  • At der er/udvikles et godt samarbejde med ejeren/ejerne
  • At der er overblik over det samlede kompetencebillede i bestyrelsen
  • At der skabes rum for de gode dialoger og diskussioner i bestyrelsen
  • At det enkelte bestyrelsesmedlems kompetencer bringes i spil
  • At der er styr på ”bestyrelsesværktøjskassen”
  • At formanden kan medvirke til at bringe den enkeltes kompetencer i spil
 
Det skal også fremhæves, at jeg hvert år gennemfører mange strategiseminarer for bestyrelser og selskabers medarbejdere.
 
Hvis din virksomhed har behov for at få ny inspiration til bestyrelsesarbejdet, så lad os tage en kop kaffe og drøfte, hvordan vi kan være med til at hjælpe med det – Kontakt.

"Vi møder kunderne i øjenhøjde og gør det komplekse forståeligt"

Tag fat i os

Vi står klar til at hjælpe din virksomhed med at gennemføre udviklingsprocesser indenfor strategiudvikling, virksomhedsledelse og økonomi. Vi tilbyder også passende kandidater til bestyrelsesposter.

Kontakt os for et uforpligtende møde. Det koster intet andet end jeres tid.