Cookie- og privatlivspolitik


PÅ VORES HJEMMESIDE WWW.MVRCONSULT.DK

 

Udgiver og ejer

Websitet ejes og publiceres af:
MVR Consult
Ringgade 36
6500 Vojens
Telefon: 23448213
E-mail: jytte@mvrconsult.dk

Dataansvarlig: Indehaver Jytte Rabæk Schmidt


Lovgrundlag

I henhold til EU’s Persondataforordning som træder i kraft 25. maj 2018.


Introduktion

Når du besøger vores website, indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at forbedre brugeroplevelsen samt i forhold til statistik. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning under afsnittet ”Cookies”) og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.


Cookies
Websitet anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil eller tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger og udføre statistik. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning http://minecookies.org/cookiehandtering

Hvis du sletter cookies, kan du opleve at websitet ikke fungerer optimalt i forhold til din brugeroplevelse.

Websitet indeholder cookies fra tredjeparter, der i varierende omfang kan omfatte:

  • Umbraco CMS
  • Google Analytic


Personoplysninger

Generelt

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website, indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger:

  • Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon
  • Dit IP-nummer
  • Geografisk placering
  • Hvilke sider du klikker på inde på www.mvrconsult.dk
  • Hvis du selv indtaster informationer under kontaktoplysningerne behandles desuden, e-mailadresse og det, som du skriver i mailen.

Hvis du f.eks. mailer informationer til os, som f.eks. CV, deltagerlister eller andre oplysninger behandles disse fortroligt og sikkert og i henhold til gældende lovgivning.


Sikkerhed

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver offentliggjort, fortabt, eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.


Videregivelser af oplysninger

Du kan se hvilke tredje parter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor.

Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.


Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte eller ændre sig, har du ret til, at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til vores dataansvarlig Jytte Rabæk Schmidt, MVR Consult på mail: jytte@mvrconsult.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til www.datatilsynet.dk

 


Ønsker du en uforpligtende samtale så ring på +45 74 50 64 13