Om os

Del siden:

MVR står for:

M = mennesker
V = Værdier
R = Resultater

Vi tror på, at de bedste resultater skabes gennem involvering og ved hjælp af fælles værdier.

MVR Consult er din troværdige samarbejdspartner indenfor følgende områder:
 • Bestyrelsesarbejde
 • Proces- og projektledelse
 • Energi og Miljø

Virksomheden er startet af Jytte Rabæk Schmidt i 2005. Jytte Rabæk Schmidt er oprindelig uddannet revisor og har arbejdet som leder gennem flere år. Hun har en HD i regnskabsvæsen suppleret med efterfølgende lederuddannelse, coachuddannelse, proceslederuddannelse, certificeret projektleder mv.

I 2016 gennemførte Jytte en professionel bestyrelsesuddannelse på Aarhus Universitet og bestod med topkarakter, og i 2019 tog hun Formandsuddannelsen på Aarhus Universitet.

I 2015 blev Erik Ravn Schmidt partner og medejer af virksomheden. Erik har en lang erfaring indenfor energibranchen som ingeniør, leder og direktør. Eriks kernekompetencer er forretnings- og teknologiudvikling samt projektledelse.

Som eksempler står følgende på vores referenceliste:

 • Processer og strategiforløb for mindre og mellemstore virksomheder
 • Facilitering af bestyrelser i forbindelse med udvikling af bestyrelsesarbejdet – herunder assistance i forbindelse med afrapportering i forhold til ”Godt bestyrelsesarbejde”
 • Assistance i forbindelse med forretnings- og teknologiudvikling, som grundlag for ”grøn omstilling” indenfor fjernvarme
 • Processer i forbindelse med fusion af selskaber
 • Projektlederuddannelser indenfor idrætsverdenen samt Syddansk Universitet
 • International projektlederuddannelse
 • Ide camps
 • Etc.

Vi tager altid udgangspunkt i kundens behov, hvorfor det også er vigtigt at inddrage de kompetencer, som skaber størst værdi i den konkrete situation. Vi har mange kompetencer i vores netværk, hvilket gør, at vi altid finder den bedste til løsning af den pågældende opgave.

MVR Consult tilbyder også, at Jytte kan være jeres kommende bestyrelsesmedlem, ligesom vi tilbyder at være med til at udvikle jeres bestyrelsesarbejde, så bestyrelsen kan skabe den største værdi for virksomheden og ejerne.

MVR Consult kan stå for din virksomheds kommende strategi- og/eller udviklingsproces, eller sikre at assistere dig i din projektledelse, eller udvikle virksomhedens projektlederkompetencer, så der skabes værdi for din virksomhed.

MVR Consult assisterer virksomheder som f.eks. varmeselskaber i forbindelse med forretnings- og teknologiudvikling. Vi kan være med til at skabe input til, at din virksomhed kan leve op til den ”grønne dagsorden” og sikre fokus på bæredygtighed.

MVR Consult binder de forskellige udviklingsprocesser sammen, så der skabes grundlag for innovation og nytænkning i virksomheden.

"Mennesker og fælles værder skaber de bedste resultater"

Vi kan desværre ikke finde det du leder efter.

Case 3

Tilføj overskrift her Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad

Læs mere »

Tag fat i os

Vi står klar til at hjælpe din virksomhed med at gennemføre udviklingsprocesser indenfor strategiudvikling, virksomhedsledelse og økonomi. Vi tilbyder også passende kandidater til bestyrelsesposter.

Kontakt os for et uforpligtende møde. Det koster intet andet end jeres tid.