MVR Consult har rundet 17 fantastiske år

Del siden:

MVR Consult har rundet 17 fantastiske år.

For 17 år siden startede Jytte Rabæk Schmidt MVR Consult i Maugstrup – med det formål at hjælpe små og mellemstore virksomheder med at blive skarpe på virksomhedens retning og mål.

I alle årene er der gennemført et utal af møder med virksomhedsejere og bestyrelser indenfor mange forskellige brancher, ligesom Jytte i dag er bestyrelsesmedlem i forskellige bestyrelser og er hermed hel tæt på at bidrage til at sikre virksomheders fremtid og udvikling.

I dag drives MVR Consult i samarbejde med Erik Ravn Schmidt fra deres fælles gård i Maugstrup. Se mere her på www.mvrconsult.dk.

Opgaverne har udviklet sig gennem årene til nu også at omfatte selve bestyrelsesarbejdet, hvor der bl.a. tages afsæt i ”Anbefalinger for god selskabsledelse”.

Uanset en virksomheds størrelse er det vigtigt at sikre, at den måde, hvorpå virksomheden ledes, er struktureret og transparent. Ledelse og bestyrelsen skal være klar over, i hvilken retning virksomheden skal udvikle sig og på hvilket fundament, samt være parat til at korrigere retning i takt med det, som sker omkring virksomheden. Emner som digitalisering, grøn omstilling og FN’s verdensmål er således også en del af dagsordenen, både i bestyrelserne og i dagligdagen.

Digitaliseringen er der sat ”turbo” på, og ikke mindst på grund af at Corona krisen har lært os at arbejde på nye måder.

Jytte er i dag, udover at drive egen virksomhed også en del af flere bestyrelser, bl.a. bestyrelsesformand i Torben Clausen A/S,  bestyrelsesformand i CAWO A/S, bestyrelsesmedlem i Norlys A.m.b.a. og Netselskabet N1 A/S samt i Norlys Vækstpulje Syd og herudover formand for kompetenceudvalget samt medlem af risiko- og revisionsudvalget i Norlys koncernen.

Erik medvirker til at sætte teknologi- og forretningsudvikling på dagsordenen i mange virksomheder inden for fjernvarmebranchen. I takt med den grønne omstilling og stor fokus på bæredygtighed, så påvirker det også de muligheder, der er for varmefremskaffelse.

Formålet er at skabe værdi for vores kunder og være med til at give virksomheder ny inspiration.

Du kan allerede nu læse nogle af de artikler, som vi har liggende til inspiration på vores hjemmeside.

Vi håber, at vores artikler kan skabe værdi for din virksomhed.

Ønskes yderligere oplysninger kan Jytte kontaktes på jytte@mvrconsult.dk – mobil 23448213 og Erik kan kontaktes på erik@mvrconsult.dk på mobil 22396500.

"Vi møder kunderne i øjenhøjde og gør det komplekse forståeligt"

Tag fat i os

Vi står klar til at hjælpe din virksomhed med at gennemføre udviklingsprocesser indenfor strategiudvikling, virksomhedsledelse og økonomi. Vi tilbyder også passende kandidater til bestyrelsesposter.

Kontakt os for et uforpligtende møde. Det koster intet andet end jeres tid.