Jytte er genvalgt til repræsentantskabet og bestyrelsen i Norlys A.m.b.a.

Del siden:

Ønsker du også, at det skal gå hurtigere med den grønne omstilling i Norlys, så vi sikrer, at der altid er strøm i kontakten? 🔌

 

Så er det noget af det jeg vil arbejde hårdt for i Norlys.

Jeg blev valgt til repræsentantskabet i 2023 og den 20. april stillede jeg op til bestyrelsen i Norlys og blev valgt til bestyrelsen.

Jeg er som en del af konstitueringen blev bestyrelsesmedlem i N1 A/S, medlem af Governance- og Kompetenceudvalget samt bestyrelsesmedlem i Norlys Vækstpulje Syd.

Jeg brænder for andelstanken og fællesskabet, og glæder mig til fortsat at være med til at styrke det. Jeg vil arbejde hårdt for at påvirke den grønne omstilling gennem bl.a. udvikling af såvel elnet infrastrukturen som den digitale infrastruktur. Herudover vil jeg i vækstpulje bestyrelsen arbejde for at styrke den grønne omstilling i vores forsyningsområde og give noget tilbage til det samfund vi er rundet af.

I videoen fortæller jeg om det jeg gerne vil i repræsentantskabet og bestyrelsen, og det vil jeg love at jeg arbejder hårdt for.

 

Se videoen herunder:

"Vi møder kunderne i øjenhøjde og gør det komplekse forståeligt"

Tag fat i os

Vi står klar til at hjælpe din virksomhed med at gennemføre udviklingsprocesser indenfor strategiudvikling, virksomhedsledelse og økonomi. Vi tilbyder også passende kandidater til bestyrelsesposter.

Kontakt os for et uforpligtende møde. Det koster intet andet end jeres tid.