Strategi og udviklingsprocesser

Del siden:

Strategiprocesser

MVR Consult tilbyder at gennemføre strategiprocesser for din virksomhed. For os er strategiprocessen en iterativ proces, som starter i bestyrelsen og lykkes først fuldt ud, når medarbejderne bliver inddraget i udarbejdelse af mål og handlingsplaner, samt når der efterfølgende er ledelsesmæssig fokus på opfølgning.

Vi har stor erfaring med at gennemføre strategiprocesser bl.a. indenfor energi- og forsyningsvirksomheder, relaterede brancher samt institutioner

Vi tror på, at en vindervirksomhed er den virksomhed, der har en klar vision og strategi, og som formår at skabe motivation og gejst hos medarbejderne gennem involvering i skabelsen af mål og værdier.

I vores processer bruger vi visuelle teknikker, som sikrer det helt afgørende fælles billede, og som vi efterfølgende dokumenterer gennem “strategibogen”.

Vores strategimodel underbygger ovennævnte og suppleres ofte af forskellige analyser.

Vi har gennemført et utal af strategiprocesser. For mange af dem gælder, at vi i de efterfølgende år har fulgt op både fire og fem gange, så virksomhedens strategi hele tiden er aktuel.

Vi lægger meget vægt på, at der måles på at der i samarbejde med virksomheden måles på effekten af processen. Herved kan eventuelle korrektioner foretages i takt med udviklingen.

MVR Consult kommer med et klart fokus på, at få beskrevet opgaven så denne skaber den bedst mulige værdi for os som virksomhed og hvor resultatet af opgaveløsningen så også virkeligt får skabt synlige resultater, der kan bruges til noget.
– Direktør Morten Hartmann, Haderslev Fjernvarme

 

Udviklingsprocesser

Har din virksomhed behov for at få skabt fælles fodslaw i forhold til at skabe det bedste samarbejde mod et fælles mål, så er MVR Consult den rette til at gennemføre faciliteringen.

Ofte ser vi, at tingene går stærkt. Der er forskellig opfattelse af, hvad der er vigtigt, og hvordan vi skal arbejde sammen. Får man ikke gjort noget ved det, daler effektiviteten, og arbejdsglæden påvirkes.

Det går ud over virksomhedens resultater, så den investering, der gøres i at skabe fælles retning og fælles fodslaw – er en rigtig god investering.

”Udvikling skaber læring”

"Strategi er ikke kun noget vi har – det er noget vi skaber sammen"

Tag fat i os

Vi står klar til at hjælpe din virksomhed med at gennemføre udviklingsprocesser indenfor strategiudvikling, virksomhedsledelse og økonomi. Vi tilbyder også passende kandidater til bestyrelsesposter.

Kontakt os for et uforpligtende møde. Det koster intet andet end jeres tid.