Ledelsessparring

Del siden:

Ledelsessparring

Det at være leder kan til tider være ensomt. Det er vigtigt, at man som leder har en/nogen at udveksle idéer og synspunkter med, måske i forhold til at eksekvere på den udviklingsplan/strategiplan, der er lavet. Vi mener, at det er nødvendigt, at man som leder har et ”rum”, hvor man har mulighed for at lufte såvel små som store tanker omkring virksomhedens udvikling og risici.

Hvis man som f.eks. ejerleder har en professionel bestyrelse, eller advisory board, så vil det typisk også være der, hvor man også kan præsentere forskellige idéer og få sparring.

MVR Consult tilbyder ledelsessparring, hvor vi bl.a. hjælper med at give sparring i forhold til de mål, man som leder ønsker at nå. Det kan også være i forhold til at sikre opfølgning på mål, og ja måske har man som leder i en travl hverdag brug for en/nogen, som holder fokus på og giver sparring til den udvikling, som man står foran.

Vi tilbyder bl.a. via en ”klippekort” ordning, hvor man aftaler en ramme for antal timer/pris, og så kan man som leder bruge det efter behov uden at tænke på, hvilken omkostning det vil medføre.

”For at realisere sine drømme kræver det, at man vil det”

Tag fat i os

Vi står klar til at hjælpe din virksomhed med at gennemføre udviklingsprocesser indenfor strategiudvikling, virksomhedsledelse og økonomi. Vi tilbyder også passende kandidater til bestyrelsesposter.

Kontakt os for et uforpligtende møde. Det koster intet andet end jeres tid.