Kurser i ”Varmeværksøkonomi”

Del siden:

Kurser i ”Varmeværksøkonomi”

Økonomistyring i et varmeforsyningsselskab er alt afgørende for at sikre den økonomiske opfølgning og konsekvensberegning på de beslutninger, der tages i virksomheden.

Det bedste budget starter på strategitidspunktet, hvor mål og handlinger økonomiberegnes og skaber grundlag for virksomhedens samlede budget.

I en varmeforsyningsvirksomhed er der altid mindst to regnskaber – en årsrapport efter Årsregnskabsloven og et prisregnskab efter Varmeforsyningsloven. Det er yderst vigtigt, at afstemningsgrundlaget mellem de to regnskaber er på plads.

Metode til indberetning af budget, varmepriser og prisregnskab til forsyningstilsynet indgår som en naturlig del af vores kurser.

MVR Consult udvikler og gennemfører økonomikurser indenfor fjernvarmebranchen, bl.a. i samarbejde med Dansk Fjernvarme.

Kurserne tager udgangspunkt i Varmeforsyningsloven og Årsregnskabsloven. Målgruppen for kurserne er bestyrelsesmedlemmer og ansatte ved danske fjernvarmeværker.

MVR Consult har en underviserrolle eller kursuslederrolle på nedenstående kurser:

”Effektiv opfølgning og struktur sikrer den bedste økonomi for forbrugerne”!

Tag fat i os

Vi står klar til at hjælpe din virksomhed med at gennemføre udviklingsprocesser indenfor strategiudvikling, virksomhedsledelse og økonomi. Vi tilbyder også passende kandidater til bestyrelsesposter.

Kontakt os for et uforpligtende møde. Det koster intet andet end jeres tid.