Strategiprocesser


MVR Consult tilbyder at gennemføre strategiprocessen for din virksomhed. For os er strategiprocessen en iterativ proces, som starter i bestyrelsen og lykkes fuldt ud, når medarbejderne bliver inddraget i udarbejdelse af mål og handlingsplaner og når der efterfølgende er ledelsesmæssig fokus på opfølgning.

Vi har stor erfaring med at gennemføre strategiprocesser bl.a. indenfor energi- og forsyningsvirksomheder samt relaterede brancher.

Vi tror på, at en vindervirksomhed er den virksomhed, der har en klar vision og strategi, og som formår at skabe motivation og gejst hos medarbejderne gennem involvering i skabelsen af mål og værdier.

I vores processer bruger vi visuelle teknikker, som sikrer det helt afgørende fælles billede og som vi efterfølgende dokumenterer gennem "strategibogen".

Vores strategimodel underbygger ovennævnte og suppleres ofte af forskellige analyser.

Vi har gennemført et utal af strategiprocesser, og mange af dem har vi i de efterfølgende år fulgt op både fire og fem gange.  Vi lægger meget vægt på, at der  måles på effekten af processen i samarbejde med virksomheden. Herved kan eventuelle korrektioner foretages i takt med udviklingen.


Ønsker du en uforpligtende samtale så ring på +45 74 50 64 13