Projektlederuddannelser

Del siden:

Del på linkedin
Del på facebook
Del på twitter

Projektlederuddannelser

Vi udvikler og gennemfører projektlederuddannelser sammen med bl.a. Universiteter. Herudover gennemfører vi individuelle projektleder forløb for virksomheder. Senest har vi gennemført projektlederforløb bl.a. i samarbejde med Syddansk Universitet.

Vi arbejder med udgangspunkt i de nyeste teorier på området og sikrer, at det omsættes til praksis gennem et procesorienteret uddannelsesforløb.

Det er vigtigt for os, at uddannelsen er tilrettelagt med udgangspunkt i, at deltagerne skal bringe egen praksis i spil. På den måde sikrer vi, at den nyeste viden implementeres i deltagernes daglige praksis.

Med baggrund i at det ikke blev muligt at gennemføre fysiske forløb i det meste af 2020 på grund af Covid-19, har vi har i løbet af 2020 bl.a. gennemført et webinar omkring risikostyring i projekter, som du kan lade dig inspirere af. Se webinaret her »

Har du og din virksomhed behov for at få gennemført et kompetenceløft omkring projektledelse, så kontakt os her »

”Uddannelse virker, når det kobles til din hverdag, og sikrer et bedre fundament for dig som projektleder”

Tag fat i os

Vi står klar til at hjælpe din virksomhed med at gennemføre udviklingsprocesser indenfor strategiudvikling, virksomhedsledelse og økonomi. Vi tilbyder også passende kandidater til bestyrelsesposter.

Kontakt os for et uforpligtende møde. Det koster intet andet end jeres tid.

Tilmeld Nyhedsbrev

Denne hjemmeside anvender cookies. Du accepterer dette ved at klikke ok eller gå videre.