Stærkt sønderjysk samarbejde med Compass Fairs, Rødekro


 

To ambitiøse sønderjyske virksomheder er gået sammen i et nyt samarbejde. De har begge oplevet vækst og udvikling. Nu vil de hjælpe andre virksomheder godt på vej. 

Kurser, konferencer og efteruddannelse for virksomhedsledere foregår ofte i Århus eller København. Det er upraktisk. Det er langt væk. Det er dyrt. 

- Det kan vi da selv gøre smartere, bedre og mere praktisk her i Sønderjylland, mener Henning Sørensen, direktør Compass Congress Center. 

- Derfor har vi nu indgået et samarbejde om at tilbyde kurser og efteruddannelse af høj kvalitet til virksomhedsledere, ejere og bestyrelsesmedlemmer. 

De to firmaer bag det nye samarbejde er MVR Consult, Vojens, og Compass Congress Center, Rødekro. 

 

Solidt forankret 

Begge firmaer har siden deres grundlæggelse, for henholdsvis 15 og 20 år siden, haft stor succes. For begge er det lykkedes at udbygge og udvide deres aktiviteter gennem solidt arbejde, løbende udvikling samt høj troværdighed. 

Målet for begge er at forblive, og udvikle sig, som de bedste på deres kerne-områder. Det skal ske med fokus på kvalitet, høj service samt indsamling af ny viden og læring. 

- Netop ny viden og læring er et væsentligt fundament for succes, fortæller Jytte Rabæk Schmidt, grundlægger af MVR Consult. 

- Det kan virksomhederne nu få her. De behøver ikke tage på kurser i Århus eller København. Derudover har vi lokalkendskab og indsigt i forholdene her. 

 

Lærerige og praktiske kurser 

I første omgang er der udbudt fire kurser. Alle kurser er planlagt som en-dags-kurser, hvor du som deltager både får teori, praktiske eksempler samt råd og værktøj til, hvordan du kommer i gang i din virksomhed. 

 

Overskrifterne og temaer for de fire dage er: 

  • Organisatorisk og IT-mæssig sikkerhed - afholdes 28. august 2017
  • Professionel bestyrelse 
  • Hvor er din virksomhed om 3 år 
  • Få styr på opgaver og projekter 

 

Yderligere oplysninger 

Du kan få mere viden om Jytte Rabæk Schmidt, MVR Consult på www.mvrconsult.dk og på telefon 2344 8213. 

www.cccenter.dk kan du læse meget mere om kurserne, deltagelse og tilmelding. Desuden kan du se mere om mulighederne for konferencer, kurser og møde-faciliteter. 

Flere oplysninger hos Henning Sørensen, direktør Compass Congress Center, på mobil 2840 9442 .

 

 

Læs pressemeddelelsen som PDF her


Ønsker du en uforpligtende samtale så ring på +45 74 50 64 13