Professionelt bestyrelsesarbejde i forsyningsbranchen

20-04-2017

Vi gennemfører sammen med Dansk Fjernvarme et aftenforløb den 30. januar 2019 hos Morsø Erhvervsråd. Kom og bliv klædt på til at implementere "Kodeks for godt bestyrelsesarbejder " i din bestyrelse.

 

Læs mere om forløbet her og tilmeld dig

 

Vi gennemfører også sammen med Dansk Fjernvarme, Danske Vandværker, og lokale Varme- og vandværker udviklingsforløb for bestyrelsesmedlemmer fortrinsvis i A.m.b.a bestyrelser. I løbet af 4 eftermiddagsmøder får du kendskab til hvilken ansvar du har som bestyrelsesmedlem, samt hvordan du kan sikre et effektivt bestyrelsesarbejde. Ja du får værktøjer til "bestyrelsesværktøjskassen" - samtidig med at der i løbet af de to sidste møder sættes fokus på netværksskabelse.

Datoer fastsættes i forhold til ønsker og behov i forskellige egne af Danmark

 

 

 

 

 


Rollen som projektleder

04-09-2015

Rollen som projektleder er et forskningsbaseret  uddannelsesforløb, hvor teori og praksis går hånd i hånd. Det er udviklet som et procesforløb, hvor deltagerne bringer et projekt i spil i løbet af forløbet, som bruges til afprøvning af værktøjer og teori.

På kurset introduceres du til selve filosofien bag projektarbejdsformen, og du arbejder med konkrete projektledelsesværktøjer. Du bliver en del af en gruppe, hvor I sammen skal løse stillede opgaver, og I bliver bl.a. trænet i brug af projektledelsesværktøjerne under tidspres gennem brug af simuleringsværktøjet Simul Train.

Du kan læse mere om uddannelsen her og tilmelde dig

Det er først til mølle og du kan tilmelde dig til forløbene i 2019 nu.

 


Ønsker du en uforpligtende samtale så ring på +45 74 50 64 13