Stærkt sønderjysk samarbejde med Compass Fairs, Rødekro

16-06-2016

 

To ambitiøse sønderjyske virksomheder er gået sammen i et nyt samarbejde. De har begge oplevet vækst og udvikling. Nu vil de hjælpe andre virksomheder godt på vej. 

Kurser, konferencer og efteruddannelse for virksomhedsledere foregår ofte i Århus eller København. Det er upraktisk. Det er langt væk. Det er dyrt. 

- Det kan vi da selv gøre smartere, bedre og mere praktisk her i Sønderjylland, mener Henning Sørensen, direktør Compass Congress Center. 

- Derfor har vi nu indgået et samarbejde om at tilbyde kurser og efteruddannelse af høj kvalitet til virksomhedsledere, ejere og bestyrelsesmedlemmer. 

De to firmaer bag det nye samarbejde er MVR Consult, Vojens, og Compass Congress Center, Rødekro. 

 

Solidt forankret 

Begge firmaer har siden deres grundlæggelse, for henholdsvis 15 og 20 år siden, haft stor succes. For begge er det lykkedes at udbygge og udvide deres aktiviteter gennem solidt arbejde, løbende udvikling samt høj troværdighed. 

Målet for begge er at forblive, og udvikle sig, som de bedste på deres kerne-områder. Det skal ske med fokus på kvalitet, høj service samt indsamling af ny viden og læring. 

- Netop ny viden og læring er et væsentligt fundament for succes, fortæller Jytte Rabæk Schmidt, grundlægger af MVR Consult. 

- Det kan virksomhederne nu få her. De behøver ikke tage på kurser i Århus eller København. Derudover har vi lokalkendskab og indsigt i forholdene her. 

 

Lærerige og praktiske kurser 

I første omgang er der udbudt fire kurser. Alle kurser er planlagt som en-dags-kurser, hvor du som deltager både får teori, praktiske eksempler samt råd og værktøj til, hvordan du kommer i gang i din virksomhed. 

 

Overskrifterne og temaer for de fire dage er: 

  • Organisatorisk og IT-mæssig sikkerhed - afholdes 28. august 2017
  • Professionel bestyrelse 
  • Hvor er din virksomhed om 3 år 
  • Få styr på opgaver og projekter 

 

Yderligere oplysninger 

Du kan få mere viden om Jytte Rabæk Schmidt, MVR Consult på www.mvrconsult.dk og på telefon 2344 8213. 

www.cccenter.dk kan du læse meget mere om kurserne, deltagelse og tilmelding. Desuden kan du se mere om mulighederne for konferencer, kurser og møde-faciliteter. 

Flere oplysninger hos Henning Sørensen, direktør Compass Congress Center, på mobil 2840 9442 .

 

 

Læs pressemeddelelsen som PDF her


Har du styr på sikkerheden i din virksomhed?

16-06-2015

Det kan koste dig dyrt, hvis du som leder eller bestyrelsesmedlem ikke har styr på sikkerheden i din virksomhed. Både den organisatoriske sikkerhed og den IT-mæssige. Bøden kan være op til 4% af omsætningen, hvis virksomheden ikke har styr på dataene!

På dette en-dags-kursus giver vi dig svar på dine spørgsmål. Vi hjælper med at eliminere din usikkerhed. Vi giver dig vejledning i, hvordan du og din virksomhed kan komme videre med datasikkerheden.

Kurset "Organisatorisk og IT-mæssig sikkerhed" henvender sig til ledere og bestyrelsesmedlemmer i små og mellemstore virksomheder, som ønsker at have styr på virksomhedens sikkerhed og blive klædt på, så de er klar, når EU's forordning træder i kraft.

Kurset "Organisatorisk og IT-mæssig sikkerhed" henvender sig til ledere og bestyrelsesmedlemmer i små og mellemstore virksomheder, som ønsker at have styr på virksomhedens sikkerhed og blive klædt på, så de er klar, når EU´s forordning træder i kraft.

 

Som deltager på kurset får du:

  • Overblik over muligheder og risici i forbindelse med sikkerhed
  • Indblik i EU's persondata forordning, som rammer alle- også din virksomhed
  • Inspiration til, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed 

Kurset gennemføres i samarbejde med Compass Fairs www.cccenter.dk og konsulentvirksomheden Kallenback www.kallenbach.dk

 

Program og tilmelding:

Bemærk - tilmeldingsfrist 14. august 2017 - afholdelse 28. august 2017
 

Se hele programmet her

 
TILMELD DIG HER

 


Professionelt bestyrelsesarbejde i forsyningsbranchen

20-04-2017

Vi gennemfører sammen med Dansk Fjernvarme, Danske Vandværker, Sdr. Herreds Kraftvarmeværker og erhvervsrådene på Mors og i Thy, dette spændende udviklingsforløb for bestyrelsesmedlemmer fortrinsvis i A.m.b.a bestyrelser. I løbet af 4 eftermiddagsmøder får du kendskab til hvilken ansvar du har som bestyrelsesmedlem, samt hvordan du kan sikre et effektivt bestyrelsesarbejde. Ja du får værktøjer til "bestyrelsesværktøjskassen" - samtidig med at der i løbet af de to sidste møder sættes fokus på netværksskabelse.

 

Tilmelding senest 15. maj 2017  på mer.dk/events

 

Program


Rollen som projektleder

04-09-2015

Rollen som projektleder er et forskningsbaseret  uddannelsesforløb, hvor teori og praksis går hånd i hånd. Det er udviklet som et procesforløb, hvor deltagerne bringer et projekt i spil i løbet af forløbet, som bruges til afprøvning af værktøjer og teori.

På kurset introduceres du til selve filosofien bag projektarbejdsformen, og du arbejder med konkrete projektledelsesværktøjer. Du bliver en del af en gruppe, hvor I sammen skal løse stillede opgaver, og I bliver bl.a. trænet i brug af projektledelsesværktøjerne under tidspres gennem brug af simuleringsværktøjet Simul Train.

Du kan læse mere om uddannelsen her og tilmelde dig

Datoerne for forløbet i 2017:

Kursusdag 1: - den 27. september 2017

Kursusdag 2: - 5. oktober 2017

Kursusdag 3: - 6. oktober 2017

Hjemmearbejdsdag - 1. november 2017

Kursusdag 4: - 15. november

Hjemmearbejdsdag: - 28. november 2017

Kursusdag 5: - 5. december.

Alle dage fra 9.00 - 16.00.

 


Ønsker du en uforpligtende samtale så ring på +45 74 50 64 13