Professionelt bestyrelsesarbejde i forsyningsbranchen

20-04-2017

Vi gennemfører sammen med Dansk Fjernvarme, Danske Vandværker, og lokale Varme- og vandværker udviklingsforløb for bestyrelsesmedlemmer fortrinsvis i A.m.b.a bestyrelser. I løbet af 4 eftermiddagsmøder får du kendskab til hvilken ansvar du har som bestyrelsesmedlem, samt hvordan du kan sikre et effektivt bestyrelsesarbejde. Ja du får værktøjer til "bestyrelsesværktøjskassen" - samtidig med at der i løbet af de to sidste møder sættes fokus på netværksskabelse.

Vi er i pt. i gang i Thy, Mors og Salling og har er i fuld gang med planlægningen andre steder bl.a. i Holstebro Struer området

 

Se nedenfor eksempel på program

 

 

Program


Rollen som projektleder

04-09-2015

Rollen som projektleder er et forskningsbaseret  uddannelsesforløb, hvor teori og praksis går hånd i hånd. Det er udviklet som et procesforløb, hvor deltagerne bringer et projekt i spil i løbet af forløbet, som bruges til afprøvning af værktøjer og teori.

På kurset introduceres du til selve filosofien bag projektarbejdsformen, og du arbejder med konkrete projektledelsesværktøjer. Du bliver en del af en gruppe, hvor I sammen skal løse stillede opgaver, og I bliver bl.a. trænet i brug af projektledelsesværktøjerne under tidspres gennem brug af simuleringsværktøjet Simul Train.

Du kan læse mere om uddannelsen her og tilmelde dig

Du kan tilmelde dig til 2018 forløbet den 1. januar 2018

 


Ønsker du en uforpligtende samtale så ring på +45 74 50 64 13